Green to Grow flesjeGreen to Grow is marktleider in Amerika, Canada en Australië op het gebied van babyflesjes. Nu zijn hun veilige, gezonde, milieuvriendelijke baby flesjes ook te krijgen in Nederland.

Green to Grow besteedt zeer veel aandacht aan de vermindering en het hergebruik van afvalproducten, en is voortdurend op zoek naar milieuvriendelijke productieoplossingen.

De verpakkingen en instructies van zowel de flessen als de spenen zijn geprint op gerecycled karton en papier. Voor de bedrukking wordt soja inkt gebruikt. Het bedrijf doneert tevens aan “1% for the Planet”, een groeiend wereldwijd netwerk van bedrijven die allemaal 1% van hun inkomsten uit de verkoop doneren aan milieuvriendelijke organisaties.

De flesjes van Green to Grow zijn vrij van BPA en weekmakers. De flessen zijn gemaakt van PES, een onverwoestbare plasticsoort, je hoeft dus nooit meer een nieuw flesje te kopen. En wie wil er nu niet zo’n schattig hoofdje op zijn babyflesje hebben?