Green Little Black DressAls we de discussie over de productie van bamboe even buiten discussie laten, dan is dé green “little black dress” van 2009 bij deze gevonden.

Het jurkje is bedoeld voor zwangere dames en moeders die borstvoeding geven maar als je het goed bekijkt, kan het voor iedereen en bij elke gelegenheid.

Het jurkje is dus gemaakt van bamboe viscose, super zacht en valt sierlijk. Bamboe is perfect warmte regulerend, antibacterieel en hypo allergeen. Ideaal dus voor zwangeren en moeders, comfortabel, soepel en er ook nog eens mooi uitzien!

Je kunt dit geweldige jurkje kopen bij Lovely Maternity. Deze webwinkel is 100% gericht op hippe, bijzondere zwangerschaps- en borstvoedingskleding van grotendeels biologische materialen en is opgezet door een ervaren mama met twee kinderen die inmiddels zelf al meer dan drie jaar borstvoeding geeft.