Luiertas van gerecyclede plastic flesjesBij Green Jump vinden ouders vanaf nu de allerleukste, biologische en gifvrije producten voor baby’s en kinderen in  één webwinkel. Van kinderkleding tot roestvrijstalen drinkbekers en luiertassen van gerecycled plastic.

Green Jump biedt de zekerheid van veilige baby- en kinderspulletjes en maakt het ouders makkelijk omdat je alles in één winkel kunt aanschaffen.

Gezond, bijzonder en betaalbaar, dat zijn de begrippen waarom alles draait bij Greenjump.  Zo is er al een rompertje van biologisch katoen voor € 4,95.

Green Jump verkoopt verder babykleding, kinderkleding, houten speelgoed, verzorgingsproducten, lakentjes en dekentjes, kinderservies en meer.

De producten die Green Jump verkoopt hebben als belangrijk kenmerk dat ze niet schadelijk zijn voor het milieu. Eén van de oprichters, Goran Gagic, zegt: “Maar we kijken niet alleen naar milieu en veiligheid. Wij vinden dat eigenlijk iedereen schone producten voor hun kinderen zou moeten kunnen kopen en hebben daarom ook scherp op prijs geselecteerd. Maar daar mogen de producenten niet de dupe van worden.  Fair Trade producten zijn dan ook een groot deel van ons assortiment.”

Met Green Jump is een groen sprongetje naar een betere wereld voor onze kinderen wel heel makkelijk gemaakt.