wd_tas_chickshavefun_black.jpgWebwinkel watMooi steunt stichting Wakker Dier in haar strijd tegen de bioindustrie. De speciale `Chicks just wanna have fun´-tas te koop via watMooi. “Door het dragen van deze tas geef je een duidelijk signaal af dat bio-industrie uit de tijd is”, aldus Arthur Wiltink, directeur van Wakker Dier. Daarnaast gaat een gedeelte van de opbrengst naar Wakker Dier.

Chicks just wanna have fun
Door het dragen van de `Chicks just wanna have fun´-tas, kan iedereen op een hippe manier een statement maken tegen de bio-industrie. De zwarte tas met zilver glinsterende opdruk is gemaakt van biologisch katoen en klimaatneutaal geproduceerd. Deze tas is exclusief te bestellen op www.watmooi.nl voor de prijs van €12,50.

Wakker Dier
Nog altijd leggen jaarlijks bijna 20 miljoen kippen hun eieren in een legbatterij. De kip in de legbatterij heeft minder dan een A4´tje ruimte om te leven. Door het gebrek aan ruimte krijgen veel kippen allerlei ziektes, zoals beenderverweking en leververvetting. Wiltink: “De opbrengst van de tas gebruiken we om door kunnen gaan met onze acties om de legbatterij af te schaffen. Laat de dieren weer de beest uit hangen! ”

Verantwoord hip
De filosofie van watMooi is de wereld een beetje mooier maken. watMooi verkoopt alleen merken die respect hebben voor mens, dier en milieu. Merken die bewijzen dat verantwoorde kleding ook hip en trendy kan zijn. watMooi: “Wij zien dieren het liefst lekker buiten waar ze kunnen spelen met hun soortgenoten en daarom steunen wij Wakker Dier.”