Zou het de ontluikende lente zijn of gewoon het mooie weer van de afgelopen dagen? Er komen tal van baby producten voorbij, waarvan ik er een tweetal even uitlicht.

Vrolijke draagdoeken
draagdoekZo wijst Esther van Geffen van Chouchous, de webshop voor Bio Baby’s, mij op de Néobulle draagdoeken. Dit merk, geproduceerd in Frankrijk is door Chouchous geïntroduceerd in Nederland en een ware hype! De draagdoeken met vrolijke kleuren lopen als een trein. Vooral Manon Rouge is favoriet.
De geweven draagdoeken zijn gefabriceerd van 100 % Ökotex gecertificeerd katoen, en gekleurd zonder giftige stoffen of zware metalen. Ook zijn er sinds kort 2 unikleurige draagdoeken gefabriceerd van biologisch katoen (ICEA) Taupe en Ardoise.

Coole loopfietsen
Liesbeth Janssens van Jolena, natuurlijk spelen, schrijft over een coole loopfiets voor peuters….. tijd om buiten te spelen, te wandelen en te fietsen!
Door te fietsen op een loopfiets met luchtbanden leert een kind van kleinsaf aan hoe het zijn of haar evenwicht moet houden. Bij Jolena vind je houten loopfietsen van verschillende merken, allemaal even stoer, mooi én duurzaam.

erc-700-x-500De Early Rider is zonder meer de coolste loopfiets van het moment! Hij is gemaakt uit stevig, FSC goedgekeurd hout en is tot in de puntjes afgewerkt. Stuur en zadel zijn in de hoogte verstelbaar, zo groeit de fiets met je kindje mee. Het stuur is beveiligd met een uniek en gepantenteerd systeem, waardoor het voor beginnende fietsertjes wat strammer gezet kan worden. Eens je kindje handiger geworden is met de loopfiets kan hij of zij best wat scherpere bochten aan en kan het stuur in de normale stand gezet worden… Geen enkele andere loopfiets heeft deze extra beveiliging!

Bekijk de verschillende Early Rider modellen in de webshop.