De nieuwe zomercollectie van het Australische kledingmerk Eternal Creation is nu verkrijgbaar in Nederland bij De Kinderboetiek.

kinderboetiek

De kleding van het merk wordt verantwoord geproduceerd. De werknemers worden eerlijk betaald en er wordt steun geboden. Het bedrijf heeft een laag personeelsverloop, vele werknemers werken al vele jaren binnen het bedrijf. Ook in rustige perioden zorgen ze dat werknemers niet op straat komen te staan. Het bedrijf is lid van de Ethical Junction en het lidmaatschap voor de IFAT (inmiddels WFTO – World Fair Trade Organisation) is aangevraagd.

In 1999 startte ontwerpster Frances Carrington het Fair Trade merk Eternal Creation met 3 kleermakers gevlucht uit Tibet. Inmiddels runt Eternal Creation een kleermakersatelier met meer dan 70 medewerkers. Het bedrijf heeft een eigen ontwerpafdeling en ligt in Dharmsala, aan de voet van het Himalaya gebergte.