Op 29 maart is het blog van Green Jump gelanceerd. Green Jump’s blog is geschreven voor ouders die meer willen weten over hoe ze op een makkelijke manier het gezondste voor hun kinderen kunnen combineren met zorg voor het milieu . De blogs worden geschreven door Manon Gagic.

Uit ervaring met haar eigen dochtertje weet zij hoe moeilijk het is om volledige en objectieve informatie te vinden over gezonde voeding, kleding, speelgoed en verzorgingsproducten voor kinderen zonder gifstoffen, chemische bestanddelen, parabenen enzovoort. De informatie die zij heeft gevonden deelt ze daarom graag met andere ouders via Green Jump’s blog. 

Logo Green JumpDe blogs zijn te vinden op Green Jump’s blog. Je kunt nu al informatie lezen en reageren op onderwerpen zoals duurzame cadeautjes, de inrichting van de kinderkamer en kinderkleding van biologisch katoen.

Daarnaast wordt eind mei de webwinkel Green Jump geopend met leuke, verantwoorde, gezonde en betaalbare baby- en kinderspulletjes.