Advertorial

Vorig jaar berichten we al eens over de Fair Trade chocolade van de Meisjes van Verkade. En inmiddels is het zover; Vanaf nu maakt Verkade alleen nog maar chocolade met Fairtrade ingrediënten.

verkade_fairtrade3

Dat betekent dat de boeren in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs krijgen voor hun cacao en rietsuiker. Dat is mooi want met het geld wat ze ermee verdienen kunnen ze hun kinderen naar school laten gaan. Het Max Havelaar Fairtrade keurmerk® ziet er op toe dat die eerlijke prijs daadwerkelijk aan de boeren uitbetaald wordt. Dus als je straks een hapje neemt van een stuk Verkade chocolade dan mag je naast de heerlijke smaak ook gerust een beetje genieten van al het goede dat er achter schuil gaat.

Krijg je al trek in een stukje Verkade Fairtrade chocolade?
Ga dan snel naar de meisjes van Verkade en vul de enquete in. Je maakt dan kans op 1 van de 50 Verkade Fairtrade Chocoladepakketten.

verkade_fairtrade2