beat

Dit leuke groene meisjes-T-shirt van Imps & Elfs is nu in de uitverkoop bij webshop Nikabella. Het T-shirt is van 100% biologische katoen, de opdruk is zilver. Prijs: 10,48 (was 34,95)

Nikabella is een webwinkel die alleen kinderkleding verkoopt van bekende merken die ernaar streven hun kleding zo schoon en eerlijk mogelijk te produceren. Dus milieuverantwoord, eerlijke lonen voor de makers en vooral géén kinderarbeid! 
Nikabella verkoopt de merken Boontje, Katvig, Kidscase, Imps & Elfs en La Nana. In 70% van de wintercollectie is biologisch katoen of ander milieuvriendelijk materiaal verwerkt, zoals bamboe. Alle producten zijn voorzien van pictogrammen. Het eerste pictogram maakt duidelijk dat het product is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Het tweede pictogram geeft aan dat het product getest is volgens de Öko-Tex standard 100. Dat betekent dat er geen schadelijke stoffen inzitten. Alle producten hebben tot slot het pictogram ‘ eerlijk gemaakt’, dat betekent dat ze zijn gemaakt zonder kinderarbeid.