pxjam

Op 13 maart 2009 is de Kick-off van OXJAM. Met optredens van Most Unpleasant Men, Maurits Westerik (GEM) en Sarah.
Plaats: Moira, Wolvenstraat 10 in Utrecht.
Deuren open 20:00. Aanvang 20:30
Entree: gratis!

OXJAM is een concept van Oxfam GB. Het is een initiatief van een groep vrijwilligers met een passie voor muziek én een betere wereld. Hun doel is door en met muziek de wereld een stukje beter te maken. Ze willen graag dat bands zich gaan inzetten voor een betere wereld en ze willen de milieubelastende factoren van de muziekindustrie aanpakken.

Hoe OXJAM in Nederland na de kick-off verder gaat, is mij nog niet helemaal duidelijk. In Engeland worden via Oxjam allerlei grote en kleine muziekevenementen georganiseerd. De opbrengst gaat naar projecten van Oxfam: “Oxjam is your chance to fight poverty with music.”