slaapzak   kruik

Wie voor zijn pasgeboren kindje trendy, maar verantwoorde spullen wil kopen, hoeft tegenwoordig niet lang te zoeken… Als je even speurt op het internet kom je van alles tegen. Er komen steeds meer leuke, hippe (web)winkels bij die  fairtrade of ecologische kleertjes en andere babyspullen verkopen. Vandaag kwam ik deze tegen: WithatouchofRose. With a touch of Rose maakt allerlei zakken: luierzakken, pyamazakken, kruikzakken en slaapzakken. Allemaal heel praktisch in de babykamer. De zakken zijn gemaakt van twee frisse kleuren biologische en fairtrade katoen. Je kunt allerlei kleurencombinaties kiezen.  

De zakken van With a touch of Rose worden gemaakt in India door The Rajlakshmi Cotton Mills in Kolkata. Dit bedrijf is gecertificeerd als Fairtrade én voor het gebruik van biologische katoen. De fabriek kent geen kinderarbeid. Meer informatie over de achtergonden vind je op de website van With a touch of Rose. Je vindt daar ook de verkoopadressen.