Je kent het wel… bij bruiloften, verjaardagen, openingen van nieuwe gebouwen en andere feesten en partijen wordt de feestvreugde luister bijgezet door ballonnen op te laten. Een mooi gezicht om een groot aantal ballonnen de lucht in te zien gaan.

ballonnen ethletic.jpg kleiner4.jpg

Eco ballonnen
De ballonnen komen echter ook ergens weer neer. Het zou natuurlijk zonde zijn om deze gedachte de feestvreugde te laten verstoren. Kies daarom voor Eco ballonnen. Deze ballonnen zijn volgens Lotika binnen een half jaar afgebroken in het milieu.

Verder zijn ze ook heel verantwoord. De ballonnen hebben een FSC keurmerk voor het natuurrubber en worden fair trade gemaakt in Cochin, India. Zelfs het doosje is gemaakt van 100% FSC papier, en bedrukt met plantaardige kleurstoffen.

Dreamflyer
Of kies voor de Dreamflyer. De Dreamflyer is een lampion die langzaam opstijgt en wegzweeft. Een prachtig gezicht. Op een kaartje kun je je wens mee de lucht in sturen. Zo worden Dreamflyers in Zuidoost-Azië al eeuwenlang gebruikt. De Dreamflyer is helemaal goedgekeurd voor gebruik in Nederland en is op een klein stukje aluminiumfolie na volledig afbreekbaar.

Let op: er zijn wel wat regels…. zo mag het niet te hard waaien, niet regenen en er mag geen vliegveld in de buurt zijn. Ook is binnenshuis oplaten niet de bedoeling volgens de gebruiksaanwijzing. Maar dat had je vast al zelf bedacht 🙂

De Dreamflyer is online te koop bij GoodforAll.

dreamflyer