Gelezen in de nieuwsbrief van Ecover….. zij doen mee aan deze actie en leggen 10 Ecover-schoonmaakpakketten onder de Treemagotchi-boom. Voor wie het nog niet heeft meegekregen, het is een digitale vriendenboom, die je op je website kunt planten, op Hyves of op de site van Treemagotchi.  Je voedt hem met vrienden en duurzame acties.

treemagotchi

Hoe werkt het?
Plant een vriendenboom online, plaats je eigen foto in de stam en nodig zes vrienden uit om als blaadjes in je boom te komen hangen. Voed hem 12 weken lang wekelijks met een groene online actie en maak kans op leuke prijzen. De acties zijn helemaal niet moeilijk: je kan bijvoorbeeld aangeven dat je geen papieren telefoongids meer wil, een koopwijzer downloaden, of meedoen aan een test. Maar als je wil, kan je
ook extra inspanningen leveren.

Bovendien maak je kans op mooie cadeaus; kaarten voor Lowlands, stedentripjes, kledingbonnen en andere fair trade en groene cadeaus!  Op die manier zorg je samen met je vrienden voor een betere wereld!  Er zijn inmiddels al meer dan 5000 leden. Probeer het ook eens uit en plant je eigen Treemagotchi op Treemagotchi.nl.