Al jaren is Bureaubewust hét adres voor groene producten in Utrecht. Sinds kort kan ook de rest van Nederland van haar producten meegenieten, want Bureaubewust heeft nu ook een webwinkel. Tal van bewuste cadeau’s en accessoires kun je online bestellen, evenals duurzame kantoorartikelen en groene zakelijke geschenken.

Begonnen als milieuvriendelijke kantoorvakhandel is Bureaubewust inmiddels veel ruimer gesorteerd met producten voor huis, tuin en cadeau; voor kinderen en volwassenen; voor particulier en zakelijk gebruik
Maar de uitgangspunten zijn gelijk gebleven: duurzaam, degelijk, eigentijds, kleurig, ambachtelijk, eerlijke handel. Europese kwaliteit aangevuld met fair-trade producten.

Een typisch bureaubewust product is de Topo – serie: mooie enveloppen gemaakt van verouderde topografische landkaarten. Andere voorbeelden zijn:

  • De Freeplay opwindlampen en –radio’s in verschillende uitvoeringen en prijsklassen.
  • Kraamcadeautjes van biologisch katoen, eerlijk geproduceerd in Egypte.
  • Ambachtelijke keramiek.
  • Handgeschepte fotoboeken.
  • Kaarsen van plantaardige stearine
  • Kringloop briefpapier
  • Houten schrijfwaren.

Nieuw is de serie “Muzieknoten”; een complete lijn met ordner, ringbanden en notitieboeken.

Blader vooral eens door het aanbod. En ben je nieuwsgierig naar meer? Kom dan eens naar de gezellige winkel in hartje Utrecht, tussen Vredenburg en Oudegracht. Daar is nog veel meer te vinden en kun je bijvoorbeeld de stoelen uitproberen, die gemaakt zijn voor actief zitten.