Boeji maakt laarzen, schoenen, tassen en jassen van oude zeilen. In sommige producten zijn zelfs 50 jaar oude botterzeilen verwerkt. Zeilen die weer en wind hebben doorstaan en heel wat van de wereld hebben gezien! En misschien heb jij die straks wel aan je voeten!

Elke laars, tas, jas of schoen van Boeji is uniek. De nieuwe zomerschoenen zijn er in de kleuren wit, lichtblauw, beige en natuur- en aardetinten. Je kunt ook kiezen voor de ‘nautische kleuren´ blauw en rood. De zomerlaarzen zijn stoer en sportief, maar ook stijlvol. De buitenkant is van zeil, aan de binnenkant zit soepel leer.

Neem eens een kijkje op de website. Daar zie je dat Boeji ook sportieve tassen maakt en bijzonder mooie jassen van oude zeilen gecombineerd met wax. Sportief, hip en elegant tegelijk! 

Tot slot maakt Boeji ook nog sportkleding van oude T-shirts. Dus wil je komende zomer iets bijzonders en unieks aan? Ga dan naar Boeji.com voor de verkoopadressen.
Ook geschikt voor niet-watersporters!