Deze kleurrijke kleutertassen zijn een product van Supernana.  Supernana is een bedrijf van vrouwen die samen denken, ontwerpen, breien, borduren, naaien, haken, vilten en quilten.

Supernana maakt onder meer handgevilte en gehaakte hoedjes, warme babydekens en boxkleden. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke – als het even kan biologische – materialen.

Ook voor volwassenen
Supernana heeft veel producten voor kinderen, maar maakt ook producten voor volwassenen die gek zijn op de Mac: MacCovers.

               

Dit zijn speciale hoesjes voor alle Mac-producten. Er is een kleine hoes voor de Ipod en de Iphone, maar ook een hoes voor de Ibook of de MacBook. Kijk op de site voor meer informatie over kleuren en prijzen.

Supernana wil met haar bedrijf een steentje bijdragen aan een prettigere samenleving. Dat doet zij door haar manier van werken. De vrouwen van Supernana werken thuis of met elkaar in het atelier, wanneer en zo vaak ze willen. Hierdoor kunnen ze hun werk gemakkelijk combineren met andere belangrijke dingen in het leven.
Supernana kiest er bewust voor om de producten in Belgie en Nederland te maken en niet in een lagelonenland. De meerprijs hiervan heeft volgens hen ook een duidelijke meerwaarde: een sociaal en economisch netwerk waar alle deelnemers van profiteren. Naarmate de klantenkring groeit, wil Supernana de groep uitbreiden naar een echt sociaal netwerk.
Dus, ben jij ook een supernana? Neem dan contact via de Supernana website!