Nu het weer zo lelijk is ….. en je de windkracht aan den lijve ondervindt: tijd voor een berichtje over Zeekracht. Zojuist bijna van de fiets gewaaid realiseer je je weer wat voor krachtige energiebron de wind is. Je kunt nu lid worden van club Zeekracht om deze wind te gaan oogsten met een windmolenpark in de Noordzee. De bedoeling is dat club Zeekracht gaat bouwen en de hele club samen eigenaar wordt van dit windmolenpark. Zodat we onze eigen Hollandse energie kunnen winnen en gebruiken: dat is voordeliger en schoner.


Afgelopen vrijdag is Club Zeekracht gelanceerd. Natuurlijk aan het strand, met uitzicht op de Noordzee. Het is dé club van mensen die ervoor gaat zorgen dat er windmolens op de Noordzee komen. Nederland heeft zich verplicht om in 2020 een vijfde van haar energie duurzaam te produceren. Maar bureaucratie, eindeloze procedures voor vergunningen en uiteenlopende belangen belemmeren windenergie, dé duurzame bron van energie voor Nederland. Daar gaat club Zeekracht verandering in brengen!

Word lid voor maar een tientje en bouw mee aan je eigen windmolens op zee!

  • Omdat windmolens op zee écht een verschil maken voor klimaatverbetering
  • Omdat het super bijzonder is om met elkaar windmolens te gaan bouwen
  • Omdat jij na de bouw van de windmolens zeestroom af kan nemen van je eigen windmolen

Ambassadeur Beau van Erven Dorens legt het in dit filmpje nog 1 keer uit… om “de jongens en meisjes in Den Haag” te helpen…