Het creatieve team van Lush heeft een heel speciaal product gemaakt voor het heerlijk avondje! Taai Taai is een verwarmende douchegel met de geur van versgeperste mandarijntjes, kaneel en gember… Heel geschikt om te gebruiken tijdens de komende koude winterdagen. Als je s avonds verkleumd thuiskomt, neem je een douche met Taai Taai en kruip je daarna lekker op de bank met een beker warme chocomel… Taai Taai is natuurlijk ook een leuk cadeau voor in de schoen. De douchegel is er in twee formaten: 100 ml en 250 ml.

Lush-producten zijn gemaakt van vers, biologisch fruit en groenten, de beste essentiële oliën en veilige synthetische ingrediënten. Lush maakt alle producten zelf, met de hand. Er zitten geen dierlijke ingredienten in en de producten worden niet op dieren getest.

Hou je niet zo van de geur van Taai taai? Dan hebben we nog een ander cadeau idee: de Charity Pot van Lush. Dit is een heerlijke bodylotion waarvan 100% (behalve de BTW) van de opbrengst gaat naar goede doelen. Op dit moment zijn dat Monkey Business en Bont voor Dieren.

Bont voor Dieren zet zich in voor de bescherming van alle pelsdieren. Monkey Business wil het uitsterven van de orang oetan op Sumatra voorkomen. Monkey Business voert op dit moment ook de Monkey Proof campagne. Door een aantal vragen te beantwoorden over je levensstijl, kom je erachter hoe ‘Monkey Proof’ je bent. Je krijgt handige tips mee om duurzamer te leven…en je maakt kans op geweldige prijzen, waaronder een ecoreis naar Sumatra!