Purepotions is een bijzonder merk uit Engeland. De Purepotions producten bevatten geen conserveringsmiddelen, parfum of chemische toevoegingen. Ze hebben geen fancy geurtjes of ingewikkelde ingrediënten. Het zijn pure heilzame producten voor baby’s, kinderen en volwassenen en kunnen veilig op elk lichaamsdeel gebruikt worden. Voor iedereen met een hypergevoelige of allergisch reagerende huid. Ze zijn geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor eczeem, psoriasis of een droge, geïrriteerde huid hebben.

Toen Natalie Balmonds dochtertje Lula chronisch eczeem ontwikkelde, bleek de gebruikelijke aanpak niet te werken. Ten einde raad ging ze in haar eigen keuken aan de slag om natuurlijke zalf en olie te creëren. Na maandenlang experimenteren ontdekte zij de juiste combinatie van kruiden en oliën. Lula’s huid knapte verbluffend op. Doordat steeds meer mensen de zalf wilden hebben, ontstond als vanzelf een kleine onderneming: Purepotions.

De producten van Purepotions zijn in Nederland verkrijgbaar via de webshop van Shizo Natural Cosmetics.