Met deze gekleurde lampjes geef je je tuin een sprookjesachtige sfeer. De lampjes veranderen vanzelf van rood naar groen en blauw. En je hoeft er geen elektriciteit voor aan te leggen, want ze werken op zonne-energie. Dus je hebt ook geen stroomkosten.
Een set kost 19,95 euro en bestaat uit een standaard met een zonnepaneel en vier  verwisselbare kunststof figuren: een vlinder, een ster, een libelle en een zon. De figuren zijn doorzichtig en er zitten LED lampjes in. Zodra het donker wordt gaat de verlichting automatisch aan.

De decoratieve Ledlampjes zijn te koop bij de Bespaar Bazaar. Deze webwinkel wil laten zien dat energie besparen niet moeilijk is. Energie besparen, meer comfort ervaren én hip zijn gaat volgens de Bespaar Bazaar heel goed samen. In de webshop vind je allerlei producten voor energiebesparing. Via een weblog geeft de winkel informatie over energiebesparing en duurzaamheid.