Nieuw bij ekobebe:  de Naturkind kinderwagen, een hippe kinderwagen gemaakt van natuurlijke materialen. Als je de kinderwagen bestelt via de webshop, dan heb je hem binnen een week of vijf thuis. Je kunt kiezen uit allerlei moderne kleurcombinaties.

Naturkind is de enige kinderwagen met een IVN certificaat. IVN is een Duits keurmerk. De afkorting staat voor Internationaler Verband der Naturtextilwirtschaft. Om het keurmerk te krijgen moet je aan strenge eisen voldoen. Het product moet huid- en milieuvriendelijk zijn, en gemaakt van natuurlijke grondstoffen. De Naturkind kinderwagen is gemaakt met materialen zoals gecertificeerd biologisch katoen, een 100% wollen vulling, een Öko-Tex gecertificeerd kokos-latex matras, hout en kurk. Uit deze wagen zal je baby geen chemische stofjes opsnuiven!

Bij ekobebe vind je verder originele biologische babykleding, bijzondere muziek voor baby’s, katoenen luiers, knuffels en speeltjes gemaakt van 100% biologisch katoen.
Merken die ekobebe vertegenwoordigt zijn bijvoorbeeld de uit New York en San Francisco afkomstige Fairtrade labels Speesees en Sckoon en het Duitse merk Lotties.

Bestel je een product als kraamcadeau dan verpakt ekobebe het op een leuke manier en voegt er eventueel een persoonlijke boodschap van de gever aan toe. Je kunt dit bij de bestelling doorgeven.