Fabs World maakt bijzondere babykameraccessoires. De ontwerpen zijn van Fabienne Beckmann. Zij laat zien dat een simpele basis genoeg is voor een sfeervolle babykamer.

Je kunt kiezen uit acht eigentijdse lijnen. Ga je voor stoere strepen in Bretonse stijl? Voor fuchsia roze met lieve bloemen erop? Of kies je voor romantisch en modern patchwork in limegroen?
Er is vast en zeker een stijl bij die bij jou past!

Elke lijn heeft zes verschillende producten: een boxkleed, aankleedkussenhoes, badcape, laken met hoofdpuntje, spuugdoekje en een slab. Al deze producten bieden veel comfort en warmte. Het spuugdoekje is extra groot, zodat je kleren niet vies worden. De badcape heeft een grote voetenzak zodat je baby geen koude voeten krijgt.… Fabs World creëert een warme wereld voor je baby.

Maar Fabs World verspreidt ook warmte in een ander deel van de wereld. Alle producten worden gemaakt door vrouwen in Thailand. Zij doen dat met veel vakmanschap en maken daarbij gebruik van ouderwetse technieken. Zij krijgen een eerlijke prijs voor hun werk. En doordat zij het werk thuis kunnen doen, kunnen ze zelf voor hun kinderen blijven zorgen.
Fabs World biedt hen zo de kans om op een goede manier een bestaan op te bouwen.

De producten van Fabs World zijn te koop bij verschillende winkels in Nederland. Je kunt ook winkelen via de webshop.