Dit voorjaar heeft Global Woman haar biologische dameskleding geintroduceerd in Nederland. Deze collectie is ontworpen voor de modebewuste, zelfbewuste en sociaalbewuste vrouw. Voor deze bijzondere kledinglijn zijn alleen ecologische materialen gebruikt, zoveel mogelijk afkomstig uit Europa. Ook de productie van Global Woman vindt zoveel mogelijk plaats in Europa en bij de fournituren en het verven van biologische katoen wordt op het milieu gelet.

De Global Woman collectie is te vinden in verschillende Sari winkels, zie de website. Verder is de kleding te vinden in deze webshops, die zeker de moeite van het bezoeken waard zijn.

  • EcoTex
    puur natuur, duurzaam, eerlijk en schoon gemaakt
  • Wellton
    Fair en square, textiel van biologisch katoen

En ben je toevallig rond 10 augustus in de buurt van Frankfurt dan kun je Global Woman ook vinden op InNaTex. De textiel beurs voor creatieve collecties en ontwerpen, allemaal van natuurlijk en biologisch textiel.