Weer eens een heel andere manier om iets aan het klimaat te doen. Geef iemand een boompje van GeefeenBoompje.nl. Of geef jezelf er een. Veel leuker toch dan al dat compenseren van je vliegreizen. Een eik, berk of meidoorn is een symbolisch en trendy geschenk dat bijdraagt aan een groenere wereld.

Het is een oude traditie: het planten van een boom bij een belangrijke gebeurtenis in een mensenleven. Zo is er voor de geboorte van een baby de berk (kracht en bescherming). Als huwelijkskado is er de meidoorn, die symbool staat voor de liefde.  

Bestel het boompje online op de website en overhandig het cadeau persoonlijk of laat het direct bij de gelukkige thuis bezorgen. Je helpt ook nog eens de stichting Nature for Kids. Van elke verkochte boom gaat 50 cent naar deze stichting, die kinderen in ontwikkelingslanden bewust maakt van de natuur.