Stap eens onder een rozenbotteldouche,  doe een body scrub met blauwe bosbes of masseer je huid met avocado. Dat kan met de producten van Greenland en is nog goed voor je huid ook….
Greenland maakt al bijna 20 jaar verzorgingsproducten op basis van bijzondere natuurlijke ingrediënten. Sinds kort heeft het bedrijf ook 2 collecties op basis van biologische grondstoffen: de less=more en bio=logic collectie.
Alle producten uit de bio=logic collectie zijn door Ecocert gecertificeerd als “organic cosmetic”. Ze zijn verkrijgbaar in vier varianten, elk met een biologisch ingrediënt met een specifieke eigenschap:
• Rozenbottel – vitamine C
• Avocado – verzorgend
• Aloë vera – vochtinbrengend
• Blauwe bosbes – antioxidant
In Nederland vind je de Greenland producten onder andere bij Vroom & Dreesmann, de Tuinen, natuurvoedingswinkels (less=more collectie), diverse DA winkels (Milky-collectie) en via de internetshop van Greenland.