Starfish heeft nu enkele zomerse produkten te koop in haar webshop, varierend van een handige strandtas en een picknickset tot kleurrijke armbanden waar je op het strand mooi mee voor de dag kunt komen. Blijf je liever thuis dan is een afrikaanse tuinset misschien iets voor jou.

 

Al deze produkten met een verhaal van Starfish worden geimporteerd uit Burkina Faso door Marre en Christine. Het leuke is dat aan elk produkt een boekje hangt met informatie over de bedenker met uitleg over zijn of haar idee. 

Een groot deel van de opbrengst gaat naar projecten van de stichting in Burkina Faso, zodat bijvoorbeeld jonge mensen daar kunnen studeren.  Zo kan Sylla komend jaar naar school en wordt er hard gewerkt aan het opzetten van het cybercafe van Ibrahim.

Verder zijn er verschillende producten van gerecycled materiaal te koop in de webshop en werken ze aan een t-shirt van biologisch katoen. Blader eens langs!