De “Slumber Party” Sleep Kit is te koop in de webshop van Healthproducts. In de Sleep Kit zitten verschillende producten van het merk Earth Therapeutics: een elixer of kussennevel, een crême, een slaapmasker en een oogkompres. Ze bevatten rustgevende aroma’s van valeriaan en lavendel, zodat je waarschijnlijk binnen een mum van tijd indut. De producten zitten in recyclebaar tasje.

Healthproducts is de website van Ella Taal. Toen zij  in 1997 zwanger was van haar eerste dochter, raakte ze geïnteresseerd in een meer natuurlijke manier van leven. Duurzaamheid werd belangrijk voor haar. De wereld moet straks voor onze kinderen immers ook nog leefbaar zijn. Na de geboorte van haar derde dochter in 2003, ontstond het idee voor healthproducts.nl. Via deze website deelt Ella nu haar ervaring en kennis over bewust leven.

Zij wil mensen helpen bewuste keuzes te maken. Bijvoorbeeld om meer te bewegen of te ontspannen of meer tijd voor zichzelf te nemen. Healthproducts.nl biedt op de website ook natuurlijke producten aan. Die producten zijn dierproefvrij en gifvrij. Sommige hebben een BDIH logo of EKO logo. Merken die je er vindt zijn bijvoorbeeld Weleda, Lavera, Aveda, Alqvimia en Earth Therapeutics.