Sabine Horsting en Jolanda van Dijk waren jarenlang collega’s in een natuurvoedingswinkel. Door vragen van klanten en eigen interesse kregen zij het idee om een webshop te beginnen voor fairtrade en biologische kleding. Geen grauwe vormeloze T-shirts, maar mooie kleding van mooie merken! Sinds april 2008 is hun webwinkel voor fairtrade en biologische kleding in de lucht: www.goeiekleren.nl.

Ze verkopen er (nog) een kleine collectie kleding van de merken Ethos, Leela, Inti en Ideo. Het stijlvolle overhemd op de foto is van Ideo, een Frans merk. Het shirt is gemaakt van biokatoen (Skal gecertificeerd). Mensen in India, Cambodja en Peru maken de kleding. Ideo zorgt ervoor dat hun arbeidsomstandigheden goed zijn.

Door deze kleding te kopen draag je bij aan een beter milieu en eerlijke handel.