Lekker in het zonnetje wandelen en ondertussen je mobiele telefoon of je MP3 speler opladen. Niet thuis in het stopcontact, maar in je tas. Dat kan met een tas met zonnepaneel. Er zijn er al verschillende te koop. Bijvoorbeeld bij  A-solar. Een van de rugzakken van A-solar werd al eens getest door een wandelaar. Je kunt zijn ervaringen nalezen op de website voor reizigers aroundtheglobe.nl.

 


A-solar biedt ook een los zonnepaneeltje aan dat je op je eigen rugzak of tas kunt bevestigen.

De Solarshop heeft rugzakken, maar ook een leuke solar designtas om mee te gaan shoppen. De print kun je bovendien van tijd tot tijd wisselen, zodat de tas niet snel gaat vervelen.
Het Zwitserse bedrijf Sakku verkoopt  twee strakke schoudertassen met zonnepaneel. De zwarte is de Worker, de witte de traveler. De Traveler is extra goed voor het milieu, want gemaakt van oud zeildoek.
Koop een solartas en je bent altijd verzekerd van energie…

Zeker als de zon zo lekker blijft schijnen als nu!