lint_oranje.jpg

lint_magenta.jpg

lint_turquoise.jpg

In 2015….

doel_1-02.gif

doel_2-021.gif

doel_3-02.gif

 doel_4-024.gif

doel_5-021.gif

doel_6-02.gif

doel_7-02.gif

doel_8-02.gif

De 8 millenniumdoelen die je hierboven ziet zijn in 2000 opgesteld om vóór 2015 een einde te maken aan de grote problemen in de wereld. Het is nu al 2008 en deze doelen zijn nog lang niet bereikt. Daarom verdienen ze meer aandacht. Dat vinden de initiatiefnemers van de campagne Donate Your Space, jongerenprojectorganisatie Move Your World en studenten van de Hallo© academie. Met de campagne willen ze zo veel mogelijk aandacht krijgen voor de 8 millenniumdoelen. Aandacht van iedereen in Nederland. En vooral van de regering. Want de regeringsleiders zijn dit jaar op 25 september bijeen bij de VN-top in New York om de voortgang van de millenniumdoelen te bespreken.

Het idee achter Donate Your Space  is dat iedereen wel wat ruimte heeft om aandacht te vragen voor een betere wereld. Hoe en wat, dat mag je zelf invullen. Wij schrijven er bijvoorbeeld een stukje over op dit weblog.
Donate your space is dus jouw eigen campagne om mee te helpen de 8 millenniumdoelen te bereiken. De keuze voor de ruimte is helemaal aan jou. Op de website kun je (digitale) linten en stickers bestellen om je ruimte mee te markeren.
Of heb jij andere ideeën over het doneren van ruimte? Laat het zien door een filmpje of foto te uploaden op de site van Donate Your Space. Enkele voorbeelden zie je hieronder:

1_preview.jpg

3_preview.jpg  14_preview.jpg

28_preview.jpg

lint_turquoise1.jpg