Meewind is een beleggingsfonds dat wil beleggen in een windmolenpark op zee. Meewind werkt daarvoor samen met een ontwikkelaar van windmolenparken, die voor zes locaties op de Noordzee een vergunning heeft aangevraagd. Meewind neemt deel in het park dat het eerst een vergunning krijgt.

Jij kunt daaraan meedoen door 1.000 euro te beleggen in Meewind. Daarmee word je mede-eigenaar van het windmolenpark op zee en draag je bij aan de productie van méér duurzame energie in Nederland en aan de vermindering van CO2 uitstoot. Deelname in Meewind heeft een verwacht rendement van 7 tot 10 procent per jaar over de komende 25 jaar. Je spaargeld wordt bij Meewind dus op termijn meer waard. Samen met de opbrengst voor het milieu is dit een dubbele winst.

Meewind is op zoek naar 20.000 particulieren die mee willen doen….. ben jij er daar één van?

meewind.jpg

Jacqueline Cramer is er als de kippen bij.
Zij krijgt hier het 1e certificaat uitgereikt.

Laat de wind maar waaien… lees er alles over op de website van Meewind.