yeeeeha_red.jpg   heaven_descent1.jpg   been-skiing.jpg  

Met deze grappige ski- en snowboard T-shirts van Zoozoo2 kun je ook na je skivakantie nog een beetje in wintersportsfeer blijven. De T-shirts zijn geproduceerd in India, volgens fair trade principes. Ze zijn gemaakt van 100% biologische katoen.

Zoozoo2 heeft ook T-shirts voor andere sportievelingen, zoals surfers, duikers en hardlopers. Bovendien vind je op de website handige lijsten (engelstalig) met ski- en surftermen, sneeuwsoorten, snowboardweetjes, hardlooptips, surfevenementen, enzovoort.

bracelet_010_pinkshell-small.jpgZoozoo2 biedt ook een selectie surf-sieraden aan. Bijvoorbeeld deze summer shelle surf bracelet.
De sieraden zijn fair trade en gemaakt in Zuid-Afrika.

T-shirts en sieraden zijn te bestellen via de webshop.
Het motto van Zoozoo2 is it´s cool to care: 10% van de winst van gaat naar maatschappelijke en milieu-projecten.