globe.jpg

Op deze Oolaalaa zitbal kun je lekker zitten of liggen. In de bal zit een vulling die steun biedt waardoor je comfortabel zit. Zodra je eraf gaat, krijgt de bal zijn oorspronkelijke vorm terug en ligt er weer een wereldbol in je kamer.
Op de wereldbol kun je precies zien waar je woont of waar je op vakantie bent geweest. Alle landen staan er gedetailleerd op.
De zitbal is er in vier verschillende maten XS, S, M, en L (Ø 40 – Ø 100 cm) en dus geschikt voor grote en kleine mensen. De hoes is duurzaam geprint en kan eenvoudig worden afgeritst en in de wasmachine gewassen.
Heb je liever een wat neutraler zitobject? De zitbal is er ook in warme kleuren wol of leer. Voor voetballiefhebbers is er een leren voetbal.Oolaalaa is winnaar van de KEK Trend Award 2007 voor het beste nieuwe product. Kijk op de site van Olaalaa voor meer informatie over het product.
Een deel van de winst van Oolaalaa gaat naar Child at Venture. De Oolaalaa foundation ondersteunt hiermee jonge ondernemers in ontwikkelingslanden die zelf een bedrijf willen opzetten.
De wereld-zit-bal kost 99 euro en is te koop in de webshop van Oolaalaa. Op deze site vind je ook de verschillende verkooppunten in het land. De ballen zijn bijvoorbeeld te koop bij de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Ook in de webshop Bijzonder Mooi vind je  verschillende modellen. Bijzonder Mooi organiseert ook proefzitdagen voor de Oolaalaa zitbal.