berenwebsite21.jpg

Zoek je een mooi en bijzonder kraamcadeautje? Denk dan eens aan een Kika knuffelbeer. Deze knuffelberen zijn de mascottes van Kika (kinderen kankervrij).

KiKa zamelt geld in voor de zeven kinderkankercentra in Nederland. De Kikabeer staat symbool voor steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden. KiKaberen zijn te koop voor 6,95 euro per stuk. De helft is nodig voor de productie van de beer, de andere helft gaat naar onderzoeken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker.

Kikaberen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, donkerbruin, lichtbruin, beige en wit. De beren zijn goed te wassen in de wasmachine (in een kussensloop) op 30 graden en kunnen ook in de wasdroger. De Kikaberen zijn heerlijk zacht.

Door het hele land zijn enthousiaste vrijwilligers die de beren verkopen. Op de website vind je een lijst met verkooppunten.