bh.jpgAfrica My Bra maakt BH-bandjes van glaskralen. De bandjes zijn allemaal handgemaakt en zien er exclusief uit. Je kunt ze dragen bij een topje, een mooie elegante avondjurk of bij een sportief hemdje. De bandjes zijn in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

Vrouwen (en mannen) in de townships rondom Kaapstad weven de kralen bandjes.
Deze ´beaders´ werken vanuit huis en hebben daardoor geen kosten voor woon-werk verkeer. Ook verder hoeven ze geen kosten te maken. Dahlene Griffiths, de oprichtster van Africa My Bra, geeft hen naald, garen, kralen, haken en de nodige training om van start te gaan. Op dit moment heeft Africa My Bra 17 vrouwen en 1 man aan het werk. Naarmate de bekendheid en populariteit van de producten groeit, komen er steeds meer bij.

layout_index_sample_2.jpg  layout_index_sample_3.jpg

De kleurrijke BH bandjes zijn hét alternatief voor de normale- en transparante BH bandjes. Ze passen op iedere strapless BH en zijn in drie verschillende lengtes te koop. Op de website staat ook precies uitgelegd hoe je de bandjes van een gewone BH kunt vervangen door Africa My Bra bandjes. En met een bijpassende string maak je het ensemble compleet. De Africa My Bra strings zijn er in wit en zwart. Aan de achterzijde zijn  kralen verwerkt, die passen bij de BH bandjes.

Op de website van Africa My Bra kun je de bandjes bestellen. Je kunt er ook meer lezen over het ontstaan van het bedrijf en de werkgelegenheid die het biedt in de sloppenwijken.