Nieuw in de collectie van de Bamboe Shop zijn een mooi roze vest en een luxe bamboe tas in verschillende kleuren.  De Bamboe Shop verkoop kleding gemaakt van 100% bamboevezel of een mengsel van minimaal 70% bamboe en 30% biologisch katoen.

thumb_damesvest.gif

Het grote voordeel van Bamboe kleding is dat Bamboe zo zacht als zijde is en tijdens de (snelle) groei van bamboe worden geen pesticides gebruikt. Verder bevat bamboevezel een actieve stof die bacteriostatisch werkt, waardoor de ontwikkeling van onaangename lichaamsgeuren sterk wordt tegengegaan. En door de microstructuur van bamboevezel gaat de kleding niet aan je lichaam plakken en houd het je lichaam 2 °C koeler en droger.

Sinds kort vertegenwoordig bamboe-shop.com 2 merken namelijk Spun Bamboo en Shirtseed. Spun Bamboo maakt kleding voor volwassenen. Het merk Shirtseed maakt T-shirts voor dames en voor de kleinen onder ons T-shirts en rompertjes met mooie opdrukken. Beide merken hebben de Fair trade hoog in het vaandel staan, milieu, kinderarbeid en arbeidsomstandigheden zijn enkele van deze aspecten.

Dus blader snel eens rond in de Bamboe Shop