Op zoek naar een nieuwe tas? Bekijk deze prachtige tas uit Niger dan eens goed. Let op het “dobbelsteen” model en de diagonale sluiting. De tas is gemaakt met respect voor het milieu en geimporteerd volgens het Fair Trade principe.

tas_niger_groot1.jpg

De tas is gemaakt door vakmensen uit Niger en wordt geimporteerd door Cecile Meeuwsen van Tahoua Import. Op haar reizen door Niger, Burkina Faso en Mali heeft zij een uitgebreid netwerk opgebouwd van Afrikaanse producenten. De meeste van de geimporteerde producten zijn te koop in de wereldwinkels.

Voor informatie over nog veel meer fraaie producten verwijzen we u graag naar de website van Tahou Import. Er zijn niet alleen lederwaren, zoals deze tas, maar ook sieraden en textiel. Ook kunt u meer lezen over de landen en de producenten en zijn er fraaie foto’s van de reizen die Cecile heeft gemaakt.