Vaar mee en geniet van een heerlijk biologisch diner op de Bioboot. Op deze milieuvriendelijke – op aardgas varende – stille rondvaartboot wordt een zesgangen ‘proefdiner’ geserveerd, bereid met puur natuur ingrediënten van veelal Noord-Hollandse oorsprong.  

nhg_vriendelijke_keukens.jpg

De culinaire traktaties waar de gasten op worden onthaald, zijn dit maal het resultaat van een bijzondere samenwerking. Om te beginnen zijn daar Annemieke den Uyl (restaurant De Witte Uyl), Andy Verdonk (culinair centrum Anna Haen) en Peter Janssen (Peter Pan Kookstudio), bedenkers van het verrassende menu namens de ‘Vriendelijke Keukens’. Samen met René Ameling, chef-kok en docent van Elements, lesrestaurant van het ROC van Amsterdam en zijn studenten verzorgen zij het uiteindelijke diner, dat draait om het thema ‘regionale gerechten op de stedelijke kaart’.

Mee varen en dineren kan op zondag 23 september, van 19.30 – 22.00 uur. De boot vertrekt vanaf de Canal Bus steiger, t.g.o. het Rijksmuseum, Amsterdam. Prijs: € 65,– p.p. all-in, dus: 2.5 uur varen, een biologisch zesgangen-proefdiner met wijnarrangement, koffie of thee en het boek ‘Puur! Uit eten’.  Reserveren kan bij Canal Company, tel.: 020 – 623 9886.