Dit bijzondere eetcafé in Haarlem is zeker een bezoekje waard: Aangenaam.

Aangenaam werkt waar mogelijk met Fair Trade en Biologische producten en gaat daarin heel ver. Max Havelaar koffie natuurlijk, biologische wijnen en de vis wordt via de viswijzer van het Wereld Natuur Fonds uitgezocht (zie www.goedevis.nl).  Het vlees is allemaal afkomstig van de scharrelslager en alle groente en fruit is biologisch gekweekt.

Zelfs het merendeel van het servies en het glaswerk komt van Fair Trade original, evenals de rijst, kruiden, olie en azijn en hagelslag. En natuurlijk is de chocolade van afkomstig van Tony Chocolonely slaafvrije chocoladerepen.

Je zou haast vergeten dat ze er bij eetcafé Aangenaam ook nog alles aan doen om het jou zo aangenaam mogelijk te maken; Met een sfeervol interieur, vriendelijke bediening en natuurlijk lekker eten en drinken.

Helaas kom ik zelf zelden in Haarlem. Maar ben jij eens in de buurt, laat dan eens weten hoe Aangenaam je dit eetcafé vind!

aangenaam.jpg