lichtblauwek1.jpg       ketting02_1.jpg

Trendy, betaalbare sieraden uit de Derde Wereld zijn te koop op de website van Sieraden4Life.  De sieraden zijn gemaakt door kwetsbare vrouwen in ontwikkelingslanden. Door hun sieraden te kopen, help je deze vrouwen om hun leven weer op te bouwen. Daarnaast bied je hun kinderen een kans op een beter bestaan.

De sieraden uit Afrika worden geïmporteerd door de Stichting Voor Vrouwen en Kinderen in Kenia (VVKK). Deze stichting helpt vrouwen en kinderen in Kenia door economische initiatieven en scholingsprojecten.

De sieraden uit Azië worden geïmporteerd door A Beautifull Story, opgericht door Cathelijne Lania. De organisatie legt letterlijk de “link” tussen productie en markt. Tussen “het rijke westen” en derde wereld landen. In deze landen zitten veel ondernemers met potentie en ambitie. Maar door omstandigheden hebben ze niet altijd toegang tot kapitaal en een afzetgebied.

Door de aankoop van deze prachtige sieraden steun je een goed doel en verwen je jezelf en de maaksters van deze duurzame sieraden een beetje!