Biesboschcentrum Dordrecht organiseert in juli en augustus dagelijks rondvaarten in de Biesbosch. Tijdens al deze tochten kun je rustig  genieten van de natuur, want de boten van het Biesboschcentrum varen op zonne-energie.

boot.jpgBiesboschcentrum Dordrecht noemt zichzelf hét centrum voor elektrisch varen. Het centrum heeft een open boot voor korte excursies en een salonboot met een zonnedek (met 60 m2 zonnepanelen). Hiermee kun je de hele Biesbosch bevaren. Het is de grootste rondvaartboot op zonne-energie van Europa.

Wie geen zin heeft in een rondvaart, kan met een wandelexcursie mee.
Ook kun je natuurlijk zelf de Biesbosch ingaan, bijvoorbeeld met een kano of te voet.

Voor de tochten is het raadzaam van te voren te reserveren. Het Biesboschcentrum Dordrecht is in juli en augustus elke dag open van 9.00 tot 17.00 uur.