koffiebalen.gifMenno Simons werkt al jaren in de ruwe koffiebonen handel. Zijn koffie is te koop onder de naam Bocca Coffee. Een van de specialiteiten van Bocca Coffee is biologische koffie. Het bedrijf heeft enkele biologische koffieprojecten in Ethiopië en Kenia.

In afgelegen gebieden is Menno Simons voortdurend op zoek naar nieuwe koffiesoorten. Nog steeds ontdekt hij nieuwe smaken.
Met de biologische koffie projecten wil hij de kwaliteit van de koffie op een biologische en duurzame wijze verbeteren. Hij ondersteunt coöperaties van koffieboeren met trainingen en hij financiert de machines die nodig zijn om de bonen uit de bessen te halen. Om een goede relatie met zijn leveranciers te houden, betaalt Simons 10% meer dan de conventionele prijs. Ook zorgt hij dat boeren direct betaald worden als ze hun oogst afleveren.

Bocca Coffee levert koffie voor thuis, op het werk of in de horeca. Je kunt de koffie kopen via een bestelformulier op de website, per fax of per telefoon.