6.jpg7.jpg8.jpg4.jpg5.jpg9.jpg3.jpg2.jpg1.jpg    

Sinds kort verkoopt Lavera ook lippenbalsem. De balsem is er in verschillende aroma’s en kleuren. Bijvoorbeeld soft bronze, soft rose, zwarte bes, avocado, framboos én er is ook lippenbalsem met zonnebescherming.

De producten van Lavera zijn samengesteld uit zuivere natuurlijke stoffen: kruiden- en plantenextracten, etherische oliën, algen en zeezout. Er zitten geen synthetische toevoegingen en conserveermiddelen in. In elke Lavera Lippenbalsemstift zitten bijvoorbeeld 10 biologische olien en wassen: aloe vera olie, avocado olie, calendula olie, jojoba olie, cacaoboter, olijfolie, kokosolie, amandelolie, sheaboter en wilde rozenolie. Dankzij al deze ingrediënten worden je lippen onweerstaanbaar zacht.

Laveraproducten zijn te koop bij verschillende winkels en webwinkels in Nederland. Op de website vind je de adressen.