Grembo is in 2003 opgericht door Vanessa Landegger and Luigi Antonioli. Luigi was een grembo-summer10072.jpgervaren berggids in de Italiaanse alpen en Vanessa werkte in de zorgsector. Beiden raakten ze er steeds meer van overtuigd dat we zorgvuldiger met de aarde moeten omgaan. Dat was voor hen ook de reden om met Grembo te beginnen.

Grembo maakt slaapzakjes voor babies. De slaapzakjes zijn gemaakt van zachte, pure materialen zonder chemische bestanddelen. In deze slaapzakjes blijven babies warm en voelen ze zich veilig. “Bijna net zo warm en veilig als in de baarmoeder (grembo in het Italiaans)”. Naast de slaapzakjes verkoopt Grembo ook een kleine collectie kinderkleding, bijvoorbeeld mutsjes en rompertjes.grembo-thumb_2676.jpg
Grembo gebruikt alleen biologische katoen. Sommige producten zijn gemaakt van gekleurde katoen. Want katoen is er – net als bloemen – in verschillende kleuren. De Grembo-producten kun je bestellen via de verschillende webshops, bijvoorbeeld via Natural Eco Organics.