Oké ze zijn misschien iets minder oranje dan andere sinaasappels, maar ze bevatten wel 25-30% meer vitamine C dan ‘gewone’ sinaasappels. Dit komt doordat er geen  kunstmest is gebruikt bij de teelt en de planten in hun eigen tempo hebben kunnen groeien. Zou dit ook het geheim zijn van de volle smaak? Topkoks kiezen vast niet voor niets steeds vaker voor biologische producten…
Verwen jezelf op deze koninginnedag ook eens met gezond en lekker Oranje…

mh-sinaasappels2.jpg         okesinaasappels.jpg         ah20handsinaas.jpg

Voor biologische sinaasappels kun je op veel plekken terecht. Biologische Max Havelaar sinaasappels vind je bij Albert Heijn en in natuurvoedingswinkels. Oké sinaasappels met Max Havelaar keurmerk zijn te koop bij Plus, Coop, Konmar, Super de Boer, C1000, Hoogvliet, Vomar, Deen en bij Lekker en Laag.