btn_thuisbig.jpgKoffie van Peeze vind je vooral in de horeca en op het werk. Maar je kunt de koffie nu ook voor thuis bestellen. Heel gemakkelijk via de webshop, of via enkele adressen in Nederland. Op de website kun je zien waar de verkoopadressen zijn.

Koffiebranderij Peeze wil graag bijdragen aan een leefbare wereld door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Het bedrijf let daarom bijvoorbeeld op energie- en waterverbuik en gebruikt alleen natuurstroom.
Regelmatig schenkt Peeze koffie aan de voedselbank. mexeco.jpg

De beste maatschappelijk verantwoorde keuze uit het koffie-assortiment is de Mex-eco koffie. Koffie die op een milieuvriendelijke manier is gemaakt en waarvoor de boer een eerlijke prijs heeft gekregen. Koffie met Max Havelaar én Eko-keurmerk.
Mex-eco is te koop in 1 kilo verpakkingen, als bonen en als snelfiltermaling. De prijs ligt tussen de 10 en 16 euro per pak.