amandelpak.jpg

Billy’s farm is een ambachtelijke en biologische bakkerij in Friesland. Billy’s bakker bakt heerlijke koekjes van plantaardige ingrediënten en zonder geraffineerde suikers. 
Er zijn bijvoorbeeld citroen-amandelwafels, speltstaafjes met met gember en walnoot, tarwestroopwafels, kokoskoekjes en gevulde rozijnenkoeken. De allerlekkerste volgens kenners is het muesli-vruchtenkoekje (9,5).
De koekjes van Billy’s farm hebben het EKO-keurmerk. Dat wil zeggen dat alle ingrediënten afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Er zijn geen kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen aan te pas gekomen.

Ben je allergisch? Op de website staat precies wat er in de verschillende koekjes zit. Mag je bijvoorbeeld geen koemelk? of geen tarwe? Dan heeft Billy toch nog lekkere koekjes voor je.

Je hoeft niet in Friesland te wonen om te kunnen genieten van de koekjes van Billy’s farm. Ze zijn te koop in alle windstreken – binnen Nederland en België. Op de website kun je zien waar je de koekjes bij jou in de buurt kunt kopen.