Na de afgelopen dagen ben ik al helemaal in zomerstemming. En geen zomerse temperaturen zonder lekker ijs erbij!

Organiseer je komende maanden een evenement waarbij je zomerse sferen nodig hebt? Dank dan eens aan Bon Chassé. Het mooie weer heb je natuurlijk niet in de hand. Maar het lekkere ijs kun je bij hen regelen.

Bon Chassé is een ambachtelijk ijs bedrijf, waar dagelijks volgens oud familierecept ijs wordt gemaakt uit natuurlijke grondstoffen, veelal afkomstig van biologische teelt. In het assortiment tref je meer dan 250 soorten en smaken schepijs, die verkocht worden in ijssalons, banketbakkers, delicatessen- en natuurvoedingswinkels en de horeca.

Maar speciaal voor jou kan het ijs ter plekke geserveerd worden uit een van de unieke antieke ijswagens. Op de website van Bon Chassé vind je alles over het ijs en de vloot van ruim 20 ijswagens. Kijk voor inspiratie vooral ook onder het kopje IJSPRET.