Midgaard is een Belgische lifestyle winkel met biologische & eco-vriendelijke producten. In de webshop vind je een selectie van diverse milieuvriendelijke artikelen. Bijvoorbeeld boeken, keukenspullen, cosmetica, thee, en eco-kleding.midgaardman.jpg

Het is soms even wennen aan het Vlaams taalgebruik. Want welke Nederlander weet nog wat een camisole is? Maar al surfend kom je al snel een paar mooie kledingstukken tegen. Bijvoorbeeld vcache-coeur.jpgoor mannen een Cold weather fleece van prAna. “voor als je iets zoekt om de koude te trotseren zonder er als een hobbit te moeten uitzien.”
prAna is een internationale lijn van ecologische active wear. Voor vrouwen is er van hetzelfde merk een Pullover met kap: “Weinig bulkig en daarom ook geschikt om mee op reis te nemen.”
In de aanbieding is nu een veelzijdige en elegante cache-coeur in zachte katoen van het merk Asquith. Ideaal voor yoga, pilates, meditatie of  voor thuis eens lekker te loungen. De Britse designer Alice Asquith  heeft gerenomeerde yoga- en pilates instructeurs als klanten. Maar ook Madonna en Gwyneth Paltrow.
Neem eens een kijkje in de shop. Misschien zit er iets niet te bulkigs voor je bij…