glasenfleswitteparel.gifDe Brouwerij in Budel brouwt drie Biologische Bieren: Budels BioBier is een smaakvol pils gebrouwen met zacht brouwwater, Budels Honey een speciaalbier met een zachte smaak. Het wordt gebrouwen uit gerst, hop en honing. Witte Parel is een biologisch witbier. Gemaakt met water uit eigen bron en met tarwemout, gerstemout, hop, koriander en citrusschillen. De koriander en de citrusschillen geven aan dit bier een fruitige geur en een verfrissende zachte smaak.

De Budelse Biologische bieren worden gebrouwen uit 100% biologisch geteelde grondstoffen en  hebben het Eko-keurmerk Skal. Voor het brouwen van deze bieren neemt de brouwerij bovendien groene stroom af. Deze stroom komt van duurzame energiebronnen zoals wind, water, zon en bio-energie.

Waar kun je Budels bieren kopen? Bij veel natuurvoedingswinkels is het bier te vinden. Op de website kun je precies zien welke winkel het dichtst bij jou in de buurt is.